Outlook-ekspert avslører 7 smarte tips for å booste produktiviteten din i Office 365

Outlook-ekspertens smarte tips for Office 365

Ønsker du å øke produktiviteten din med Outlook fra Office 365? Her er de syv smarteste triksene fra våre Outlook-eksperter som kan hjelpe deg. Disse tipsene vil lettgjøre hverdagen din og forbedre din Outlook-opplevelse.

Lar Outlook snakke til deg med Cortana

Første tipset er å utnytte mulighetene med Cortanas produktivitetsassistent i Outlook. Cortana kan integreres med Outlook Mobile via funksjonen «Play Your Emails». Når dette er konfigurert, vil du kunne lytte til nye e-poster på farten og administrere dem handsfree. Du kan markere, flagge, slette og svare på meldinger bare ved hjelp av stemmen din. Cortana er så smart at kan minne deg om endringer i begivenheter og til og med identifisere tidsplan-konflikter i kalenderen din.

Anvend Focused Inbox

Vårt andre smarte Outlook tips er å anvende Focused Inbox for å unngå et rotete innboks. Med denne funksjonen sorterer Outlook e-postene dine for deg, flytter viktige meldinger til «Focused» og mindre relevante e-poster til «Other». Du kan raskt omklassifisere meldinger ved å flytte dem fra en del av innboksen til den andre.

Del kalenderen din med andre

Vår tredje anbefaling er å dele kalenderen din med kolleger og venner. Outlook lar deg administrere tillatelser, så du kan bestemme hvem som får se, redigere eller styre kalenderen din. Du kan også velge hva slags detaljer du deler.

Benytt planleggingsassistenten

Når du har delt kalenderen, kan du bruke planleggingsassistenten i stedet for lange e-posttråder for å enkelt finne et tidspunkt som passer for alle. Du kan opprette en hendelse i kalenderen din, legge til personene du vil invitere, og deretter bruke planleggingsassistentens tidtaker for å foreslå et tidspunkt hvor alle er tilgjengelige.

Bruk @-nevnt for å få oppmerksomhet

Bruk @-nevnt i Outlook for å få oppmerksomheten til en kollega, akkurat som du ville gjort på sosiale medier. Når du @-nevner noen i en e-post, blir mottakeren varslet om at de er en del av samtalen. Dette er et nyttig triks for å sikre at meldingene dine blir lest og besvart raskt.

Tilpass sveipealternativene dine

  • Slett
  • Marker som lest
  • Marker som ulest
  • Flagg
  • Arkiver

Bruk «Do not disturb»

Sist, men ikke minst, anbefaler vi å bruke «Do not disturb»-funksjonen i Outlook. Denne funksjonen lar deg slå av varsler fra apper, slik at du kan fokusere på møtet eller rapporten du trenger å fullføre. Med denne smarte funksjonen kan du sikre at du ikke blir forstyrret når du virkelig trenger å konsentrere deg.

Ta disse Outlook-triksene i bruk for å øke produktiviteten og effektiviteten din. Du vil raskt merke forskjellen!

Microsoft
Dronning Eufemias gate 73
194 Oslo

Ofte stilte spørsmål om smarte tips for bruk av Outlook i Office 365

1. Hvordan kan jeg bruke Cortana i Outlook?

Cortana er integrert i Outlook Mobile med funksjonen «Spill av e-postene dine». Når du har satt opp dette i Outlook, kan du lytte til nye e-poster mens du er på farten. Du kan også håndtere dem ved hjelp av talekommandoer, som å merke som ulest, flagge, slette og svare på meldinger.

2. Hvordan kan jeg organisere innboksen min effektivt?

Med funksjonen «Fokusert innboks» kan du lage to innbokser – Fokusert og Andre. Outlook sorterer e-postene dine for deg, flytter viktige meldinger til «Fokusert» og ting som søppelpost til «Andre». Jo mer du bruker funksjonen Fokusert innboks, jo smartere blir den, da den lærer hvordan du sorterer posten din for bedre å klassifisere innkommende meldinger.

3. Hvordan kan jeg dele kalenderen min med andre?

Med delte kalendere i Outlook kan du gå til kalenderinnstillingene og velge personer du vil dele med, som kolleger eller venner. Du kan fargekodede forskjellige team og administrere tillatelser for å la personene du deler med bare se, redigere, eller administrere kalenderen din.

4. Hvordan bruker jeg Planleggingsassistenten?

Når du deler kalenderen din, kan du bruke Planleggingsassistenten på mobil i stedet for å sende e-post frem og tilbake for å komme frem til en tid for å møtes. Opprett en hendelse i kalenderen din og legg til folkene du vil invitere. Deretter kan du bruke Planleggingsassistentens tidspicker for å dra og slippe til en tid i kalenderen som blir grønn. Det betyr at alle er tilgjengelige. Book det!

5. Hvordan kan jeg skreddersy sveipealternativene mine?

I Outlook mobile Settings kan du velge Sveipealternativer. Her kan du tilordne Sveip til høyre eller Sveip til venstre til en rekke foretrukne handlinger: Slett, Merk som lest, Merk som ulest, Flag, Arkivere.

«`html

«`

Related Posts